Clicky

KWSC Lauwe 3 - 6 KSV Rumbeke

Wedstrijd Beloften op zaterdag 20 april 2024 om 15:00

Verslag wedstrijd

Op zaterdag 20 april 2024 trokken de mannen van coach Steve Mollij naar Wietstar in Lauwe. In de heenronde behaalden we een vlotte 6-3 overwinning. Zou het ons opnieuw lukken?

Vanaf de start konden we goed ons manneke staan, maar de thuisploeg nam al snel een 2-0 voorsprong binnen de eerste 20 minuten. Na deze vroege achterstand begonnen onze jongens met de achtervolging. Dankzij enkele tactische wijzigingen en verhoogde waakzaamheid wisten we de stand om te draaien naar een 2-3 voorsprong bij rust. N. Degraeve, J. Maes en E. Stevens waren de doelpuntenmakers die met schitterende goals de 2-0 achterstand wisten goed te maken.

Direct na de pauze zette de thuisploeg ons weer met beide voeten op de grond, waardoor de stand weer gelijk werd: 3-3. KSVR liet zich echter niet uit het veld slaan en ging door op hun elan, waardoor ze al snel de leiding weer in handen namen. KSVR was duidelijk in vorm en toonde een neus voor doelpunten, wat resulteerde in een uitloop naar 3-6. E. Staelens, T. Decru en J. Maes lieten het net trillen in de tweede helft en zorgden ervoor dat de volle winst mee naar Rumbeke ging.

Gefeliciteerd jongens met jullie prestatie. Volgende week vrijdag, 26 april, gaan we voor de laatste keer knallen dit seizoen tegen R. Jespo Comines-Warneton.